Wijsjes Uit Het Oosten #21 (5 juni 2016)

Facebooktwitterpinterestlinkedin
Hoot Hoot Auf Fox

Hoot Hoot Auf Fox

Afgelopen zondag vond in Amsterdam-Oost de 21ste editie plaats van het intieme huiskamerfestival Wijsjes Uit Het Oosten. Een zeer select gezelschap trok langs huiskamers, een fietsenmaker, een yogacentrum en een geheime ondergrondse locatie in de Oosterparkbuurt en de Watergraafsmeer. Een geschreven verslag volgt binnenkort in de nieuwe editie van het Down & Out Magazine. Ter overbrugging kun je alvast enkele foto’s en een paar filmpjes bekijken.

Muzikaal gezien toonden de optredende acts tijdens Wijsjes Uit Het Oosten weinig overeenkomsten. Het enige gemeenschappelijke was dat het allemaal solo- en zijprojecten betrof van muzikanten die er andere bands en muzikale projecten op nahouden. Het duo Deutsche Ashram is Ajay Saggar uit King Champion Sounds samen met zangeres Merinde Verbeek, de Hongaarse blokfluitspeelster Dodó Kis blaast ook in Trio aXolot en The Royal Wind Music, dichter Gijs Borstlap is bekend van het illustere Rooie Waas, singer-songwriter Ard Dermout Cramer maakt graag gitaarlawaai met de band Happy Demons, en Hoot Hoot Auf Fox is een gezelschap met leden uit onder meer Scram C Baby.

De onderstaande foto’s en filmpjes zijn met een mobiele telefoon gemaakt op zondag 5 juni 2016 tussen 13:00 en 20:00 uur.

Deutsche Ashram

Deutsche Ashram in Fietsenmakerij Jeroen

 

Dodó Kis

Dodó Kis in de yogastudio van Laura

 

Via de Wibautstraat naar de volgende locatie

Via de Wibautstraat naar de volgende locatie

 

Ard Dermout Cramer

Ard Dermout Cramer in een huiskamer in de Spitskopstraat

 

Bas Jacobs (ceremoniemeester)

Ceremoniemeester Bas in een tuin achter de Kastanjeweg

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *